IJzersterk in verbinden

Kleine steunen en beugels, maatwerk machineonderdelen, sokkels, bordessen en andere zware constructies. Is het van staal? Dan kunnen wij het maken! Van ontwerp tot (detail)engineering en van hoogwaardig laswerk tot multifunctionele assemblage. Uw wens is onze uitdaging. Welkom bij MFS Constructie!

 

Onze medewerkers zijn onze trots. De jarenlange ervaring van deze ‘mannen van staal’ vertaalt zich in bevlogen vakmanschap, onbetwiste service en een drang naar kwaliteit. Bij MFS Constructie nemen we namelijk geen genoegen met een zes. We gaan altijd voor het hoogst haalbare. Met ons laswerk verbinden we niet alleen staal, we streven ook naar een ijzersterke band met onze opdrachtgevers. Zoekt u een partij die u vakkundig adviseert over de juiste oplossing en eventueel zelfs een deel van uw logistieke proces uit handen neemt? Dan bent u bij MFS Constructie aan het juiste adres.

 

MFS Constructie B.V. maakt deel uit van de groep MFS Holding B.V. en is gevestigd bij haar zusterbedrijf Machinefabriek L. Straatman B.V in Zwijndrecht, dat wereldwijd bekend staat om haar hoogwaardige producten voor de baggerindustrie, aanmeersystemen en speciaal machinebouw.